Afrekenen via

Tekst sticker maken

Maak jouw tekst sticker nu ook zelf met onze gebruiksvriendelijke interface. Upload je eigen font of kies uit de lijst met meest populaire fonts van 2020. Bepaal de uitlijning van je tekst, kies een kleur; alles wat je nodig hebt bevindt zich hier. Begin direct met het ontwerpen via de knop hierboven.

De ontwerper is vooral geschikt voor het maken van:
– Muurteksten
– Raamstickers/raambelettering
– Bewegwijzering
– Bootnamen/Boot Y-registratienummer
– Autobelettering

Tekst stickers maken en de toepassingen

De toepassingen zijn talrijk, namelijk van een naam op de muur of boot tot een telefoonnummer op je auto of bakfiets. Vul de gewenste tekst in bij het invulveld ‘jouw tekst’. De productie neemt opzettelijk jouw ingevulde tekst letterlijk over. Dus wanneer je een naam invult zonder hoofdletter, leveren wij ‘m zonder hoofdletter. Zo heb je alle vrijheid in het ontwerpen van je tekst. Wanneer wij denken een typ- of spellingsfout te zien, nemen we mogelijk ter controle contact met je op voordat we de tekst sticker produceren.

Gratis verzending tekst stickers maken

Iedere bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd! Daarentegen rekenen we €2,95 opstartkosten per tekst in verband met de tijd die onze werknemers stoppen in jouw op maat gemaakte stickers. Bij bestellingen vanaf €20 rekenen we slechts €1,95 opstartkosten en vanaf €40 bestel je zonder opstartkosten.

Bootstickers eigenschappen

De tekst stickers of bootstickers worden transparant gesneden en zijn gemakkelijk in één geheel aan te brengen. Hiervoor hebben we plakinstructies gemaakt in zowel video als papier. Deze voegen we toe aan de levering. Wanneer je de stickers als bootstickers gebruikt zijn deze niet geschikt voor rubberboten vanwege het oppervlak. Wel zijn de stickers geschikt voor alle andere boten en vlakke ondergronden zoals glas, polyester, metaal en hout. We maken de bootstickers met premium kwaliteit vinyl wat ervoor zorgt dat het bestendig is tegen zonlicht, regen en harde golven.