Bootstickers

We maken bootnaam stickers, plakletters en naamstickers in alle soorten en maten. Wanneer je snel en goedkoop vinyl bootstickers wil laten maken in Amsterdam, dan kun je bij ons terecht, wij zijn namelijk dé specialist in bootstickers!

Prijzen plakletters in de ontwerper

€55 per m2
  • Plus €5 opstartkosten per tekst

Plakletters bestellen voor je boot kenteken of Y-registratienummer.

Plakletters, stickers en plaksjablonen kunnen voor veel zaken worden gebruikt. Bekende toepassingen zijn de registratieletters op boten (bootkenteken) en bootnaam stickers.

Op het registratiebewijs staat een bootregistratieteken vermeld. Je bent verplicht dit registratieteken aan beide kanten van de snelle motorboot, midscheeps of aan de boeg, aan te brengen.

Aan deze bevestiging zijn enkele voorwaarden verbonden:

Bootstickers/bootnaam plakletters kopen doe je online.

De naam van jouw boot, als sticker bestellen? Ontwerp ‘m nu in een rap tempo door middel van onze eenvoudige ontwerper. Dit biedt namelijk vele mogelijkheden: kies een kleur, bepaal je formaat en een lettertype.

Daarbij is het online bestellen van je bootstickers verstandig omdat het voordeliger is. Het kost ons bijna geen tijd, want alles wat wij moeten weten is panklaar aangeleverd door de ontwerper.

Beste kwaliteit folie voor bootstickers.

We maken alleen gebruik van het allerbeste sticker materiaal voor binnen- en buitengebruik. Daarom zijn de plakletters goed bestemd tegen weer en wind. Doordat wij de beste kwaliteit folies gebruiken kunnen we duurzame kwaliteit garanderen. Laten de stickers snel los? Neem dan contact met ons op. Dan gaan we natuurlijk kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen.

Zelf bootstickers ontwerpen.

Met de online ontwerper is bootstickers ontwerpen zo gedaan. Volgens de RDW moeten bootstickers een stamhoogte van 15cm hebben: maar wat mensen vergeten is dat de kleur ook contrasterend moet zijn met de boot. Dus op een witte boot, plak je het best zwarte bootnaam plakletters.

Monteren bootstickers.

Monteren vereist enigszins vernuft. Was je vroeger goed in knutselen? Dan is het zo gedaan. Als je vroeger op je kop kreeg van de juf, vraag je het best een vriend of partner om je te assisteren. Alhoewel we uitgebreide plakinstructies bijleveren, en er genoeg video’s zijn op YouTube over hoe je bootstickers opplakt, kan het voor sommigen erg lastig zijn. We hebben monteurs tot jouw beschikking indien dit het geval is.

Liever een offerte?

Je kan de bootstickers ook per mail bestellen. Hiervoor vul je het offerteformulier in.