3 redenen waarom wij zo goedkoop kunnen zijn in plakletters

Je komt graag meer te weten over hoe het bij ons achter de schermen gaat? In dit blog leggen wij de 3 stappen uit die wij hebben genomen om producten zoals plakletters en beletteringen zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

Voordat we beginnen: we besparen natuurlijk niet op kwaliteit! Wij bij Cijfers en Letters maken al tientallen jaren plakletters, logo’s en beletteringen voor grote en kleine bedrijven. En van montage tot aftersales: we garanderen tevredenheid.

‏‏‎ ‎


‏‏‎ ‎

Reden 1: communicatie

Tijd is geld. En dat loopt op, zo weet ieder persoon met personeel in dienst. De prijs van het eindproduct wordt dus daadwerkelijk omhoog gedreven wanneer er veel communicatie nodig is bij het tot stand brengen van een maatwerk eindproduct, namelijk plakletters en beletteringen.

Het zat ‘m dus in de lijnen van communicatie korter maken; simpeler maken. We moesten naar een manier toe waarop we zoveel mogelijk informatie van de klant konden verzamelen zonder eindeloze e-mailgesprekken heen en weer. We begonnen met webshops, simpele landingspagina’s voor simpele plakteksten. Echter was het hierin niet mogelijk een tekst volledig naar wens te ontwerpen. Denk aan je eigen lettertype uploaden, veel keuze uit kleur & lettertypes.

We hebben een uitgebreide online interface gebouwd, waarin plakletters en plakcijfers onwijs eenvoudig te ontwerpen zijn. Een gehele belettering ontwerp en bestel je nu vanuit huis en het meest voordelig in onze online plakletter ontwerper. Ook hoeft er door onze uitgebreide uitleg over plakmethodes geen montage gerekend te worden. Zo besparen we enorm op personeelskosten.

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Design tool sign

‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎

Reden 2: marge

Een bedrijf is er om winst te maken. Echter beseffen wij ons goed dat scherpe prijzen vooral blije klanten oplevert ????

Kort maar krachtig; we hanteren lage, eerlijke marges voor een zo laag mogelijke eindprijs van het product.

Reden 3: ons productieproces

Wij snijden plakletters transparant uit folie en hebben folies in veel kleuren, zo zit er bijna altijd iets voor je bij. Om plakletters te maken, zijn er enkele stappen die we ondernemen. We hangen bij elke plaktekst een nieuwe folie in de plotter (snijmachine), snijden de tekst, halen de folie uit de plotter en gaan door naar de volgende plaktekst.

Vervolgens moeten we pakketjes verzenden, we gebruiken hiervoor een applicatie genaamd Sendcloud waarmee verzenden een stuk minder tijd kost. Volgens de statistieken van de applicatie gaat gemiddeld een pakket versturen 300% sneller. De cijfers spreken voor zich!

Bij Cijfers en Letters werken slimme productiemedewerkers, die ingewerkt zijn op plakletters en beletteringen produceren wanneer het verkocht is via een webshop en dus zonder communicatie. Daarbij centreren we alles wat productie betreft: de computer waarop teksten grafisch worden aangepast staat tegenover de snijtafel, waar ook pakketjes ingepakt kunnen worden. Ook plaatsen we meerdere teksten op 1 kleur folie indien dit mogelijk is, zo besparen we weer op de inkoopkosten. Tot slot zijn we gaan versturen met de applicatie Sendcloud voor het 300% sneller versturen van pakketjes.

Dit zijn de 3 stappen die wij gezet hebben om de eindprijs van ons product plakletters en belettering zo laag mogelijk te houden.

 


 

De stappen in het kort:

– Communicatie versimpelen

We hebben communicatie vrijwel geheel weg kunnen strepen vanwege een online interface met webshop bestelfunctie.

– Kleine marges

We hanteren geen oneerlijk hoge marges. We houden het bij wat we absoluut nodig hebben om er iets aan over te houden.

– Efficiënt productieproces

In ons productieproces is alles uitgedacht: we plaatsen meerdere teksten op 1 folie voor minder hoge inkoopkosten, zorgen dat alles binnen handbereik is voor productie, we werken met een applicatie voor het 300% sneller versturen van orders.

 


 

“Positive or negative energy is exchanged like a fair trade, the more you give, the more you receive…”

– Master Jin Kwon