Gevelletters

Gevelletters in omgeving Amsterdam nodig? Verlicht of onverlicht: er zijn ontzettend uitgebreide mogelijkheden in dikte en materialen bij het gebruik van gevelletters. Hier vindt je eenvoudig een geschikte uitvoering voor binnen- en buitenreclame. 

In metaal en kunststof gevelletters zijn veel mogelijkheden beschikbaar, elk geschikt voor letters, logo’s en andere vormen. De verschillende soorten materiaal voor gevelletters beschikbaar bij ons zijn in grote lijnen:

– Kunststof
– Kunststof 40% transparant
– Metaal, RVS
– Plexiglas
– Aluminium

Gevelletters in Amsterdam zelf monteren?

U kunt met behulp van de onderstaande uitleg zelf de montage van de letters uitvoeren. Wij beschikken ook over een full-service montageteam dat u al het werk voor de montage van gevelletters in Amsterdam uit handen kan nemen.

Stap 1

Verdeel de mannetjes op de achterzijde van de letter (per 10 cm stokhoogte, echter tenminste 3 bij letters kleiner dan 30 cm).

U verlijmt met PERMACOL/RUPLO LIJM het mannetje op de letter. De te verlijmen delen altijd eerst ontvetten! Doorgaans verlijmen wij voor u de afstandhouders op de letters en/of logo’s.

Stap 2

De letters nauwkeurig op de montage-tekening leggen en in het papier drukken (de scherpe puntjes van de afstandhouders geven een afdruk in het papier). U kunt deze accentueren met een stift.

Stap 3

Plaats de montagetekening tegen de gevel. (Indien de gevel niet vlak is, is het aan te raden de montage-tekening op karton of dun board te plakken). Boor vervolgens op de afdrukpunten door de montage-tekening in de gevel.

Stap 4

Het witte deel (vrouwtje) schroeft u tegen de gevel.

Draai daarna de schroef een kwartslag terug.
(In verband met uitzetting en krimp).

Stap 5

Plaats de letter en druk deze aan.

TIPS

– Gebruik altijd RVS-schroeven.

– Schroef handvast draaien, dan kwartslag terugdraaien. (in verband met uitzetting en krimp)

– Afstandhouders kunnen uitsluitend worden gebruikt voor montage van kunststof gevelletters.

Exacte prijs weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang ‘m binnen 2 tot 3 werkdagen in je mailbox.