Gevelletters

Lichtreclame voor Le Pain Quotidien - Gevelreclame

Verlicht of onverlicht. Voor de ontzettend uitgebreide keuze in dikte en materialen bij het gebruik van gevelletters en de verschillende uitstralingen, vindt je hier eenvoudig een geschikte uitvoering voor binnen- en buitenreclame. Er zijn teveel opties om alles prijstechnisch goed te communiceren, dus raden wij altijd aan een prijs op te vragen door middel van een offerte. Voor alle uitgebreide mogelijkheden, bekijk je onze brochure in PDF met de knop hieronder.

  • Montage team
  • 5 jaar garantie

In metaal en kunststof zijn veel mogelijkheden beschikbaar, elk geschikt voor letters, logo’s en andere vormen. De verschillende soorten materiaal voor gevelletters beschikbaar bij ons zijn in grote lijnen:

– Kunststof
– Kunststof 40% transparant
– Metaal, RVS
– Plexiglas
– Aluminium

Zelf monteren?

U kunt met behulp van de onderstaande uitleg zelf de montage van de letters uitvoeren. Wij beschikken ook over een full-service montageteam dat u al het werk uit handen kan nemen.

1. Verdeel de mannetjes op de achterzijde van de letter (per 10 cm stokhoogte, echter tenminste 3 bij letters kleiner dan 30 cm).

U verlijmt met PERMACOL/RUPLO LIJM het mannetje op de letter. De te verlijmen delen altijd eerst ontvetten! Doorgaans verlijmen wij voor u de afstandhouders op de letters en/of logo’s.

2. De letters nauwkeurig op de montage-tekening leggen en in het papier drukken (de scherpe puntjes van de afstandhouders geven een afdruk in het papier). U kunt deze accentueren met een stift.

3. Plaats de montagetekening tegen de gevel. (Indien de gevel niet vlak is, is het aan te raden de montage-tekening op karton of dun board te plakken). Boor vervolgens op de afdrukpunten door de montage-tekening in de gevel.

4. Het witte deel (vrouwtje) schroeft u tegen de gevel.

Draai daarna de schroef een kwartslag terug.
(In verband met uitzetting en krimp).

5. Plaats de letter en druk deze aan.

TIPS

  • Gebruik altijd RVS-schroeven.
  • Schroef handvast draaien, dan kwartslag terugdraaien. (in verband met uitzetting en krimp)
  • Afstandhouders kunnen uitsluitend worden gebruikt voor montage van kunststof gevelletters.
  • Afstandhouders kunnen niet worden toegepast voor grotere oppervlakken plaatmateriaal.

Exacte prijs weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang ‘m binnen 2 werkdagen in je mailbox.