Beachflags

Beachflags in Amsterdam nodig? Voor wanneer je meer aandacht wilt trekken dan de rest. En voor wanneer reclame mobiel moet zijn voor bij evenementen. Dan is de beachflag is een perfecte tool om je bedrijf letterlijk mee te nemen op reis. Elke beachflag komt namelijk met een gratis draagtas.

Druppel beachflag

Beachflag druppel model

Rechte beachflag

Beachflag recht model

Beachflags bestellen in Amsterdam.

Heb je snel beachflags nodig in Amsterdam? We kunnen erg snel leveren. Doe een spoedaanvraag en zie wat we voor je kunnen betekenen. De beachflags bedrukken we indien nodig full colour.

Beachflags in Amsterdam.

De beachflags zijn bestand tegen weer en wind en als er een beetje wind staat, vallen ze nog meer op door het mooie klapperen van het doek, terwijl uw ontwerp zichtbaar blijft. Niet voor niets dat deze vorm van visuele communicatie zo populair is geworden.

Heeft u een idee voor een ontwerp voor uw beachflag maar kunt u dit zelf niet uitwerken? Geen probleem, wij kunnen dit volledig voor u verzorgen, bel voor meer informatie naar 020 618 2149!

Voordelen beachflags.

De grote voordelen van deze beachflags zijn de mogelijkheden in personalisatie. Het doek wordt bedrukt voor we ‘m inrijgen. Daarbij zijn beachflags herbruikbaar: stop ze na gebruik in de draagtas en haal ze tevoorschijn wanneer nodig.

Beachflags bij winkels in Amsterdam.

Wilt u snel beachflags bestellen in Amsterdam, dan bent u bij Cijfers en Letters Belettering aan de Overtoom 147-149 aan het juiste adres!

Cijfers en Letters Belettering levert de beachflags gebruiksklaar inclusief uw ontwerp en/of logo in twee bekende modellen, het rechte model en het druppel model. Zie de voorbeelden verder op deze pagina. Het rechte model wordt standaard afgewerkt met een half ronde onderzijde, indien u dat wenst kunnen wij de beachflag ook recht afwerken, of op elke andere door u gewenste wijze.

Materiaal beachflags en toebehoren.

Het materiaal van de doeken van de beachflag is 115 gram/m2 glanspolyester. De doorvoerband waar de paal doorheen geschoven wordt is zwart en is vervaardigd uit dik polyester. Wij hebben ervoor gekozen om de band niet elastisch te maken, zodat de pasvorm in combinatie met de door ons geleverde palen optimaal is. Indien u een elastische band wilt hebben, dan kunt u dat bij uw bestelling even aangeven, desgewenst kunnen we dan de mogelijkheden met u bespreken.

De paal van de beachflag bestaat uit twee, drie of vier delen, afhankelijk van de lengte. Er zijn 2 modellen beachflag palen: geschikt voor het rechte model of geschikt voor het druppel model. De beachflag palen komen standaard in een polyester schoudertas.

De beachflagstandaards in de prijstabel hieronder zijn geschikt voor het gebruik met alle paallengtes die wij leveren. Voor een hoge beachflag van 5 meter, voor buitengebruik raden wij een kruisvoet of een grondplaat aan.

Prijzen beachflags.

Het tarief van een complete beachflagset, berekent u door de staffelprijs van uw aantal samen te voegen met de totaalprijs van het gekozen aantal beachflagvoeten.

Vraag bij ons de staffelprijzen aan van één van onze modellen. De prijzen zijn per stuk en inclusief draagtas, stokkenset en doek*. Wilt u een groter aantal beachflags bestellen dan u in de staffel verder op deze pagina terug kunt vinden, neem dan even contact met ons op voor een offerte op maat. Eenmalige kosten en digitale proef bedragen € 17.50 per item.

Exacte prijs weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor beachflags en ontvang ‘m binnen een werkdag in je mailbox.