Vlaggen

Cijfers en Letters  levert vele soorten en maten vlaggen. Van een kleine tafelvlag tot grote vlaggen voor enorme zeilschepen, bedrukt met uw eigen logo en/of huisstijl in zeefdruk of één van onze standaard vlaggen zoals de Nederlandse of Amsterdamse vlag, we kunnen alle vlaggen bedrukken!

Hoogformaat model

Hoogformaat

Rechtformaat vlag model

Rechtformaat

Baniervlag model

Baniervlag

Kioskvlag model

Kioskvlag

Vlaggen bedrukken in kleine oplagen.

Indien u de vlaggen wilt bedrukken dan kunt u voor aantallen tot 25 stuks, het best kiezen voor de niet-gezeefdrukte versie. Vanaf 25 stuks is het per vlag voordeliger om te kiezen voor gezeefdrukte exemplaren. Zie hiervoor de onderste tabel op deze pagina.

Hoogvlaggen of mastvlaggen.

De bekendste vlag is de hoogvlag of mastvlag, deze wappert trots hoog van de grond aan een mast of paal en markeert uw vestigingsplek al van ver.

Van de hoogvlag levert Cijfers en Letters drie varianten, de hoogformaat en rechtformaat hoogvlaggen en de baniervlag, deze laatste heeft aan de bovenzijde een extra versteviging waardoor de vlag en eventueel uw opdruk bij alle windtypen, goed zichtbaar zijn.

Gevelvlaggen ook wel kioskvlaggen genoemd.

Een ander bekend type vlag is de gevelvlag ook wel kioskvlag genoemd. Deze wordt veel gezien in stedelijke gebieden en dan met name in winkelstraten en/of winkelcentra. Deze vlaggen hangen schuin aan de gevel terwijl de opdruk vaak rechtgedrukt is. Ideaal om uw winkel op te laten vallen tussen alle andere winkels in de winkelstraat.

De gevelvlag is verkrijgbaar met dubbelzijdige bedrukking zodat uw boodschap goed wordt overgebracht op voorbijgangers komend uit alle richtingen.

Bootvlaggen.

Bootvlaggen zijn erg populair op het water, u kent ze vast wel als u op de grote meren of in de Amsterdamse grachten gevaren heeft. Ze zijn veelvuldig te zien aan lijnen of achter op een mooie klassieke sloep. De bootvlaggen zijn er in een recht model en in een puntmodel.

Een mooie Amsterdamse bootvlag voor het zomerseizoen bestelt u natuurlijk gewoon bij Cijfers en Letters aan de Overtoom 147-149 in Amsterdam! Uiteraard ook gewoon verkrijgbaar met uw eigen opdruk. We kunnen alle soorten vlaggen bedrukken.

Naast de hierboven beschreven vlaggen, levert Cijfers en Letters ook vele andere soorten vlaggen en wimpels. Als u het op deze pagina niet kunt vinden, neem dan gerust even contact met ons op om te informeren of wij u kunnen voorzien in uw vlaggenwensen.

Overige vlaggen die wij bedrukken.

– Scheepsvlaggen

– Vlaggen van de wereld

– Nederlandse vlaggen

– Provincievlaggen

– Gemeentevlaggen

– Vlaggen voor speciale gebeurtenissen

– Tafelvlaggen

– Vlaggenlijnen

Exacte prijs weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang ‘m binnen 2 werkdagen in je mailbox.