Spandoeken & banieren

Spandoeken in Amsterdam maar ook banieren (banners) zijn uitermate geschikt om voor korte tijd je reclame te presenteren. Omdat ze eenvoudig op verschillende locaties te gebruiken zijn, is de keuze voor een spandoek of banier snel gemaakt.

Spandoek voor Leaseweb - Spandoeken
Bannier op de gevel - Banners

Door de verschillende technieken kunnen we je altijd een passend eindproduct bieden. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende buiten- en binnenmaterialen.

Prijs per m2

25,-
  • Full colour
  • Volledig geconfectioneerd

Spandoeken in full colour.

We printen full colour op doek en zetten het vervolgens vast in een frame. Er zijn veel verschillende vormen en formaten frame en doek. Zo is er altijd een passende oplossing voor jouw reclame uitingen.

Spandoeken in Amsterdam vallen op.

Amsterdam stikt ervan: spandoeken. Met een spandoek ben je groot en tegelijkertijd flexibel. Spandoeken bedrukken kan in elk formaat en ze zijn af te werken op een manier die precies past bij jouw toepassing.

Ook is het een relatief gezien goedkope manier van reclame maken. Daardoor is het super geschikt voor tijdelijke reclame zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een grote opruiming of voor evenementen.

Verschillende materialen voor de spandoeken en banieren.

Frontlit PVC Zeildoek:
Eenvoudig enkelzijdig te beprinten, geschikt voor buitengebruik.

Block out (*):
Hoogwaardige kwaliteit doek, met een tussenlaag, geschikt voor een dubbelzijdige bedrukking, zonder lichtdoorlating. Met name voor buiten geschikt. Let op: prijs is maal 2 zoals onder vernoemd.

Mesh open gaatjesdoek:
Licht en wind doorlatend.

Artex linnenstructuur:
Mat, lichtabsorberend, minimale weerkaatsing, uitermate geschikt voor beurzen, tentoonstellingen, winkelpresentaties.

Spandoeken bestellen in Amsterdam.

Snel op zoek naar een adres voor voordelige spandoeken? We leveren spandoeken in Amsterdam, maar ook door heel Nederland. Heb je al een keuze kunnen maken of laat je je liever inspireren? Neem contact met ons op. Dan kijken we samen wat het best past bij jouw budget en bedrijf.

Exacte prijs weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang ‘m binnen 2 werkdagen in je mailbox.