Raambelettering

Winkeletalages vallen het meest op wanneer de belettering in het wit, goud of fluoriserend geel is. Het is natuurlijk belangrijk dat jouw raambelettering in Amsterdam de aandacht grijpt. En met 30 jaar ervaring, weten wij hoe we je hierbij kunnen helpen.

Prijsvoorbeeld

Tekst 30cm x 50cm
49
  • Hoogste kwaliteit vinyl
  • Montage mogelijk

Raambelettering in Amsterdam al vanaf €49 inclusief BTW.

Cijfers en Letters, onderdeel van de AKDR Visual Group, biedt vele mogelijkheden op het gebied van raambelettering. Je naam, logo of ander ontwerp als raambelettering op ramen, deuren of glazen wanden, in vele kleuren mogelijk. Ook meerdere kleuren tegelijk is mogelijk.

De juiste uitstraling door raambelettering.

Raambelettering is een van de meest in het oog springende vormen van gevelreclame die er is. Je kunt jouw bedrijf hiermee visueel goed onderscheiden en een uitstraling geven die past bij jouw organisatie. Een mooie raambelettering maakt dat het geheel er netjes, verzorgd en professioneel uitziet.

Specialist in raambelettering Amsterdam en omgeving.

Cijfers en Letters belettering heeft sinds 1987 al vele winkels voorzien van een passende raambelettering in Amsterdam en omgeving. Denk aan etalages maar ook tandarts- en dokterspraktijken, privé-woningen, bedrijfs- en kantoorpanden, hotels en grachtenpanden. Voor reclamedoeleinden maar ook voor het verhogen van de veiligheid en/of de privacy.

Met zoveel jaar ervaring en de vele succesvol uitgevoerde opdrachten, durven we dus te zeggen dat we specialist in raambelettering zijn.

Vinyl raambelettering.

Wil je alleen jouw naam of logo laten maken en kies je voor een vinyl raambelettering, dan kan dit uiteraard. Bij Cijfers en Letters belettering heb je een zéér ruime keuze uit de vele kleuren vinyl, we werken uitsluitend met materiaal van de hoogste en meest duurzame kwaliteit.
Meerdere kleuren in één ontwerp behoort bij belettering in vinyl uiteraard tot de mogelijkheden.

Privacy door gebruik van etsfolie.

Een van de vele toepassingen van raambelettering, is bijvoorbeeld het geheel, dan wel gedeeltelijk blinderen van een raam. Speciaal geschikt en daardoor veel gebruikt is de etched-glass foil, ook wel bekend als zandstraaleffect folie of etsfolie. Deze etsfolie geeft het effect alsof het raam gezandstraald is en heeft als kenmerk dat het wel licht doorlaat, maar geen beeld. Hiermee creëert je privacy voor jouw cliënten, personeel of je familie, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtinval.

Raambelettering binnenzijde.

In sommige situaties is het raadzaam om de raambelettering aan de binnenzijde van het raam te laten plaatsen. Indien je de belettering aan de binnenzijde wilt laten plaatsen, wil je dit dan bij je offerte-aanvraag of bestelling aangeven? Dit is omdat de belettering dan door ons in spiegelbeeld wordt gemaakt. De sticker wordt door het montageteam met de plakkant aan de binnenzijde van het raam geplakt.

Montage raambelettering Amsterdam.

Je kunt de door ons geleverde beletteringsfolie uiteraard zelf op je raam bevestigen, maar je kunt er ook voor kiezen de montage van je belettering door Cijfers en Letters uit te laten voeren. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de juiste plaatsing en perfecte afwerking van jouw raambelettering!

Verkoopactie raambelettering Amsterdam.

Indien je geregeld werkt met actiematige verkoop, kan je dit natuurlijk uitstekend via raambelettering aan potentiële klanten communiceren. We plaatsen graag de acties op je etalage als raambelettering, maar kunnen het uiteraard ook weer voor je verwijderen.

Raamfolie voor extra veiligheid.

We hebben bij veel bedrijven raamfolie geplaatst als veiligheidsmarkering. Hiermee voorkom je dat men glazen deuren of ramen vanaf de grond, over het hoofd ziet. Een bekend voorbeeld hiervan zijn automatische deuren waar menigeen ongelukkig tegen aan is gelopen. Door het plaatsen van deze raamfolie als anti-doorloop beveiliging, wordt het risico op ongelukken aanzienlijk verkleind.

De folie kan ook worden aangebracht als anti-splinterfolie in bijvoorbeeld restaurants of andere plaatsen waar met voedsel wordt gewerkt. Zo voorkom je, dat bij een eventuele breuk, al de etenswaren moeten worden weggegooid, iets dat in grote instellingskeukens voor grote schadeposten kan zorgen.

Vinylfolie als zonwering.

Zonwerende folie of warmte isolerende folie houdt de felle schittering van de zon buiten, de temperatuur binnen blijft daarentegen, heerlijk comfortabel. Raamfolie, als ideale zonwering! Deze folie wordt ook vaak toegepast om potentiële inbrekers geen mogelijkheid te bieden, een kijkje naar binnen te krijgen.

One way vison folie – free vision folie – gaatjesfolie.

Gaatjes folie, ook wel bekend als one way vision folie of free vision folie, bestaat uit 2 dunne folie lagen die door verhitting samen zijn gevoegd.

De buitenste laag van de folie is wit en te bedrukken in full colour. De binnenste laag is zwart en heeft een kleeflaag, waarmee hij op een vlakke ondergrond zoals glas kan worden aangebracht.

In deze zijn de folie lagen geperforeerd met kleine gaatjes, per vierkante meter bevat de folie 100 gaatjes met een diameter van 1,5 mm.

Het leuke van dit materiaal is, is dat het perfect kan worden gebruikt om jouw boodschap te communiceren en tegelijkertijd als afscheiding kan dienen. Zonder dat het zicht naar buiten volledig afsluit. Denk bijvoorbeeld aan een druk winkelcentrum, waar je een deel van het glas van jouw gevel wilt gebruiken om een opslagruimte of kantine mee af te schermen. Zodat langslopend publiek niet naar binnen kan gluren.

De One Way Vision folie wordt ook veel gebruikt voor de belettering van achterruiten van bestelauto’s. Het zicht blijft grotendeels intact maar het bekijken van de inhoud van de bestelruimte, wordt lastig gemaakt.

Exacte prijs weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang ‘m binnen een werkdag in je mailbox.