Lichtreclame

Met een pakkende lichtreclame zorg je ervoor dat een bedrijf goed opvalt. Voor alle mogelijkheden in verlichte gevelreclame bekijk je de online brochure in PDF hieronder. Heb je advies nodig of moet er een vraag beantwoord? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Prijsvoorbeeld

11 doosletters / 350mm stokhoogte
1850,-
  • Inclusief montage
  • 5 jaar garantie

Prijsvoorbeeld

9 doosletters / 350mm stokhoogte
1550,-
  • Inclusief montage
  • 5 jaar garantie

De mogelijkheden in lichtreclame.

– Lichtbakken
– Verlichte (doos)letters
– LED letters
– Verlichte reclamezuilen
– Neon reclame

Lichtreclame in Amsterdam valt op.

Een lichtreclame aan de gevel is een zéér opvallend medium. Zeker wanneer het donker is en de verlichting aan staat, valt deze vorm van reclame goed op in het straatbeeld.

Lichtbak en lichtreclame.

Een lichtbak is een vorm van lichtreclame die niet uitsluitend in rechte vorm geleverd wordt maar een lichtbak kan in vele maten en vormen voor u gemaakt worden. Een lichtbak wordt in een recht profiel en in een softline profiel gemaakt, waarbij, bij de laatste, de hoeken afgerond zijn.

Een solide binnenconstructie zorgt voor de benodigde stevigheid, ook bij de langere formaten.

De verlichting is DEKRA (voorheen KEMA) goedgekeurd volgens de NEN-1010 norm. De lichtbakken worden geleverd in enkelzijdige vorm om tegen de gevel te monteren, maar ook dubbelzijdig zodat deze haaks op de gevel geplaatst kan worden, of onder een plafond of overkapping kan worden geplaatst.

We kunnen u eventueel ook informeren inzake de precariobelasting die waarschijnlijk moet gaan betalen om de reclame aan de gevel te mogen plaatsen.

Lichtreclame en Amsterdam.

Lichtreclame of beter gezegd lichtbakken bestellen in Amsterdam? Dan is er eigenlijk geen betere keuze dan Cijfers en Letters belettering van de AKDR Visual Group aan de Overtoom 147-149 in Amsterdam! We zijn namelijk zelf in Amsterdam gevestigd en weten precies hoe het er hier aan toe gaat. Bij gevelreclame in Amsterdam gaat het om opvallen; en met wat doe je dat beter dan lichtreclame?

Renovatie van oude lichtbakken.

U kunt bij Cijfers en Letters Belettering ook nieuwe lichtbakplaten bestellen voor uw oude lichtbakken. Samen met nieuwe TL buizen of nog beter, LED lampen is dit gelijk weer een mooie upgrade voor de verlichting van uw reclame aan de gevel!

Andere vormen van lichtreclame.

De lichtbak is niet de enige reclamevorm voor aan de gevel voorzien van een lichtbron. Cijfers en Letters Belettering levert vanuit de winkel in Amsterdam ook neonverlichting, acrylox gevelletters met externe lichtbron of andere combinaties van technieken.

We leveren eigenlijk zo goed als alles, heeft u ideeën maar kunt u geen leverancier vinden, of weet u niet zeker of het haalbaar is? Vraag het gewoon aan het team van Cijfers en Letters, wij hebben bijna altijd een passende oplossing voor uw lichtreclame-uitdaging!

Exacte prijs weten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang ‘m binnen 2 werkdagen in je mailbox.