Leerbedrijf

Cijfers & Letters is aangesloten bij de erkende leerbedrijven in Nederland. We werken samen met Savantis, het vakcentrum voor Afbouw en Onderhoud, Presentatie en Communicatie & Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven uit Waddinxveen.

Altijd al bij het gezelligste bedrijf in hartje Amsterdam stage willen lopen? Dat kan. We zijn altijd op zoek naar leergierige aanpakkers!

Even over ons. We zijn informeel, aanpakkers, denkers. Ruimte om nieuwe ideeën op te pakken is dan ook de standaard voor onze ontwikkeling. Cijfers & Letters is om die reden ook nooit af. We blijven dag in dag uit vooruitstreven door onze productie bij te werken met de laatste technieken en online tools te ontwikkelen zodat je zoveel mogelijk thuis kunt opzoeken en uitvoeren. Van kleding ontwerpen en bestellen tot een plaktekst op de muur. Verder bestaat ons team uit verschillende mensen. We doen namelijk zoveel mogelijk in huis. We hebben eigen drukpersen, snijtafels, een DTP-studio. Als werknemer bij Cijfers & Letters wordt je om die reden all-round binnen het bedrijf opgeleid, vertaal je wensen van klanten naar prachtige eindproducten en deins je er niet voor terug klanten vriendelijk te woord te staan.

Jouw stage zal begeleidt worden door Ad & Rita.

Lijkt het je wat? Vraag dan je stage aan op één van de functies hieronder.

Register van leerbedrijven