Kleine oplage kleding bedrukken

We bedrukken kleding in grote en kleine oplage. Dit kun je bij ons bestellen in de webshop of per offerte. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Kom dan bij ons langs in de winkel, we helpen je graag verder.

Prijs per bedrukking in de webshop

€8,50
  • Exclusief kosten van de textiel

Kleine oplage kleding bedrukken in Amsterdam

Voor kleine oplage textieldruk zijn wij in een rondom Amsterdam hét adres voor een snelle en correcte levering. Met een winkel vlak bij het Leidseplein en 30 jaar bestaan weten we precies hoe we je wensen in kaart brengen en je hierbij adviseren.

Polo’s, hoodies, t-shirts, truien bedrukken

Ook hebben we uitgebreide connecties met verschillende leveranciers van textiel over de hele wereld. Dit zorgt er bovendien voor dat we je altijd een scherpe prijs en uitgebreide keuzemogelijkheid kunnen bieden. Je kunt ook zelf de kleding aanleveren, echter zijn wij niet verantwoordelijk voor de basisprijs van het product bij ontevredenheid. We vergoeden hoogstens onze bewerkingen.

Verschillende druktechnieken

Ook voor kleine oplage hanteren we verschillende druktechnieken Echter zijn niet alle technieken geschikt voor kleine oplage. Zo gaat borduren gepaard met hoge opstartkosten vanwege het in monteren van de verschillende kleuren. Daarbij kost het aanmaken van een borduurkaart (jouw bestand voor de computer leesbaar gemaakt) tijd.

Geschikte drukmethodes voor het in kleine oplage kleding bedrukken zijn transferdruk, OKI en sublimatie. Hierbij zijn de opstartkosten €0,- omdat de bedrukkingen individueel en relatief snel geproduceerd kunnen worden.

Beste kwaliteit kleding in de collectie

Na 30 jaar textiel voor onze klanten bestellen hebben we het kaf van het koren weten te scheiden. Om deze reden hebben we een eigen collectie gemaakt met de beste prijs/kwaliteit verhoudingen. Zo ben je verzekerd van een duurzaam product dat vele wasbeurten mooi blijft, en dat tegen een eerlijke prijs.

Kleding bedrukken grote oplage

Ook nemen we omvangrijkere B2B textiel bestellingen aan. Dit kun je doen in de webshop, maar voor de scherpste prijzen vraag je een offerte aan. Maak je keuze voor textiel in de webshop, lever de kleding aan of laat je door adviseren. Bij verschillende minimale aantallen per artikel laten we de kleding zelfs geheel naar wens op maat fabriceren.

Liever een offerte?

Je kan de kleding ook per mail bestellen. Hiervoor vul je het offerteformulier in.