Kentekenplaat Amsterdam

Gele kentekenplaat bij een RDW kentekenplaatfabrikant

Kentekenplaat in of rondom Amsterdam verloren of gestolen? Laat eenvoudig en snel een nieuwe set kentekenplaten bij ons maken op de Overtoom 147. 

TIP: Bel ons vooraf, dan leggen we de bestelling alvast klaar.

Snel gele kentekenplaten laten maken in Amsterdam?

Bij AKDR Visual Group aan de Overtoom 147-149 bent u aan het juiste adres voor ALLE typen kentekenplaten, inclusief de zogenaamde FUN-platen, dit zijn platen zoals u ze bijvoorbeeld veel voor in de cabine van vrachtauto’s ziet.

De gele kentekenplaten die vanaf 2000 verplicht zijn op alle auto’s vanaf 1 januari 1978, worden door ons gemaakt terwijl u wacht.

Snel kentekenplaten laten maken, betekent bij AKDR ook daadwerkelijk snel, binnen 10 minuten zijn uw platen klaar!

Kentekenplaten sinds 1936

Op dit adres worden al sinds 1936 kentekenplaten gemaakt, we zijn dus een echte kentekenspecialist!

Grote gele kentekenplaten

Deze kentekenplaat dient te worden gevoerd door personenauto’s, voertuigen op 3 wielen (zoals trikes maar géén motoren met zijspan of bromfietsen), bedrijfswagens en aanhangwagens boven 750 kg.

De rekensom voor het berekenen van de maximaal toegestane maximum massa is: het gewicht van de lege aanhanger plus het gewicht van hetgeen maximaal in de aanhanger mag worden meegenomen (het laadvermogen zoals vermeld op het kenteken).

Auto’s vanaf 1 januari 1978 hebben een geel kenteken met een zwart kader eromheen en een blauwe rechthoek aan de linkerkant. In de blauwe rechthoek staat het EU-symbool en de letters NL vermeld.

ID verplicht

Neem een geldig identiteitsbewijs mee bij het aanschaffen van een nieuw paar kentekenplaten of upload het online.