AKDR Visual Group

Voorheen AKDR: nu Cijfers & Letters. Wat er altijd al op de achtergrond als handelsnaam was, wordt nu dé naam van onze organisatie. Het is volgens ons veelzeggender, pakkender, en omschrijft onze business als geen ander: cijfers & letters!

De AKDR Visual Group BV is in 1987 in Amsterdam opgericht en is sindsdien actief op het gebied van visuele communicatie. AKDR is opgedeeld in een viertal gespecialiseerde bedrijfsonderdelen om zo gericht en effectief op de markt in te kunnen spelen. Particulieren én ondernemers kunnen hier onder andere terecht voor gevelreclame, keychains, vlaggen, offset- en digitaal drukwerk, ontwerp, flyer, caps, spandoeken, lichtbakken en veel meer.

Cijfers en Letters: belettering

Naamsbekendheid is voor elke onderneming van groot belang. U wilt de aandacht trekken van de juiste klanten, maar hoe doet u dat? Cijfers en Letters Belettering is hiervoor uw ideale partner! Wij verzorgen bijvoorbeeld uw gevel-, licht- of auto-reclame. Maar ook voor plakletters, stickers, graveerwerk, stempels of een kentekenplaat kunt u bij ons terecht.

De Papierwinkel

De Papierwinkel van Cijfers en Letters is sinds jaar en dag een begrip in Amsterdam. In de winkel aan de Overtoom vindt u, naast diverse kleine grafische materialen, een zeer ruim assortiment aan speciale en luxe papiersoorten en enveloppen.

Ook voor kopieerservice en drukwerk, zowel digitaal als in offset gedrukt kunt u bij ons terecht. Zowel de zakelijke klanten die 100.000 vel briefpapier nodig hebben, als particulieren die 27 geboortekaartjes willen, kunnen hier terecht. Wilt u voor uw bedrijf een nieuwe huisstijl, een brochure of ander reclamemateriaal, ook dat kan!